Hjælp til afhængighed i Århus

Kom fri af din afhængighed

Uanset hvad du er afhængig af- så kender du måske til det ikke at være fri.

Du er bundet mod din vilje og savner at finde ud at gøre noget for at bryde det. Det kan være alkohol mad, stoffer spil, ludomani eller andet, der trækker i dig. Du er med andre ord havnet i en blindgyde, hvor det er svært at se at det kan blive anderledes.

Måske er din hverdag blevet for svær at forestille sig uden f.eks. at drikke alkohol, men det at kalde dig afhængig, misbruger eller alkoholiker er for langt ude – og det at søge hjælp ved Kommunen for at komme i alkoholbehandling er slet ikke dig.

Med flere års erfaring i at arbejde med mennesker, der savner alternativer til det f.eks at drikke for at kunne klare hverdagen, kan jeg støtte dig i at finde ud af, hvad der ligger bag din afhængighed og du kan genfinde friheden til bare at være dig i dit liv.
– 

At leve med én der drikker for meget

For dig som partner eller barn til én der drikker for meget, er der også hjælp at hente her. Rollerne kan være byttet helt om hjemme hos jer og grænser og samvær med andre mennesker udfordret.

Det kan være svært at stå ved dig selv og turde sige sandheden om dét, du står midt i. Måske kommer du ligefrem i tvivl om det er dig der er noget i vejen med…..

Det er er en lang proces der tager tid, men den starter når du søger hjælp!

Kontakt mig